Allt inom snickeri!

Tel. Ivan: ​073-340 49 89

Tel. Info: 0736-631985

Specialsnickerier

Vi på Pe Te Snickeri tillverkar allt inom specialsnickeri.Vi har många års erfarehet av snickeri först som anställda och sedan som egna företagare.Snickeriet ligger sedan sommaren 2015 på Strömgatan 15 i Malmö.

Med en yta på 765 kvm så finns det plats för produktion av stora diskar montrar trappor fönster dörrar möbler etc.Vi kan erbjuda er en lösning från er idee till verklighet.Det enda ni behöver ha med er hit är en ide sedan tar vi fram skisser och förslag till er som vi gemensamt går igenom,från matrialval och kvalite till att komma fram till en ekonomisk lösning som passar alla parter.

Det finns massor som man kan få hjälp med genom att anlita ett snickeri,tex få fram lister i gammal stil för att kompletera en gammal lägenhet eller villa.Fönster i modernt utförande för god energi men med ett gammalt utseende kopplade bågar kittad ytterbåge med innerbåge med isolerglas.

Ytterdörrar i gammal stil fast med bättre k-värde (värme).Trapprenoveringar eller varför inte tillverkning av en ny trappa i gammal stil.Få tillverkat köksluckor i egen stil och få ett kök som ingen annan har ,vad gäller kök så kan det varieras i oändlighet.

Vi kan ta färdiga skåp och tillv endast luckor eller tillverka allt både skåp,luckor,bänkskivor etc.Vad sägs om att få en möbel tillverkad som bara ni har ,eller specialbyggda garderober för att skräddarsy en specifik yta i en bostad.

Som sagt var ingenting är omöjligt det är bara fantasin som sätter gränser.Var inte rädda för att fråga det finns inga dumma frågor och det kostar inget.​​

FÖRETAG & ORG.NR

Pe Te Snickeri Bygg & Inredning AB​​

Org.nr: 556780-9917​

KONTAKTA OSS